LÄGENHET 04-1401

Högst upp i huset med ljust och fritt läge, ligger denna unika och exklusiva vindsvåning. Ett boende med 5-6rum, fördelat på hela 147 kvadratmeter i två plan. Här kombineras spännande vinklar med en väl genomtänkt planlösning och noga utvalda material. Takterrasser, takkupor, takfönster och delvis öppet mellan våningarna, ger ett härligt ljusinsläpp och en härlig rymd. Utanför entrédörren tar hissen dig bekvämt ner till källarplanet med parkeringsplatser för både bil och cykel. På badrocksavstånd ligger fantastiska Edsviken. En glittrande havsvik med badstränder för spontana kvällsdopp. Vill du ha mer puls ligger Sollentuna Centrum, med restauranger, biograf, buss och pendeltåg precis runt hörnet.

Flera av rummen kan besökas. Klicka på önskat rum för större bild.

 
Vi reserverar oss för att samtliga bilder och visualiseringar är ungefärliga och kan komma att ändras eller skilja sig från färdig byggnation.

VARDAGSRUM

Med direktaccess ut till en av våningens två takterrasser ligger vardagsrummet. Ett rum fullt av ljus, vinklar och rymd. Här är det delvis öppet hela vägen upp till loftet och vidare upp till husets tak. Vilket skapar en generös takhöjd och möjlighet att blicka rakt upp i himlen genom takfönstren. Golvet är belagt med en hårdvaxoljad enstavsparkett. Vilket förstärker vardagsrummets redan ljusa intryck. Här finner du även två spännande takkupor samt en gedigen trappa med plansteg och vangstycke i ek och räcken i rostfritt stål med ledare i ek. För den som önskar kan det stora vardagsrummet lätt delas av med ett extra sovrum.

LOFT

När du kommer upp för trappan till loftet, möts du av ett möblerbart allrum med ett unikt läge högst upp i huset. Den öppna del som vetter ner mot vardagsrummet omges av räcken i glas och en överliggare i ek. Loftet mäter c.a. 42kvm och är utrustat med totalt 7 takfönster, vilket skapar ett härligt ljus och en storslagen utsikt. På loftet finns även ett sovrum samt badrum med toalett, handfat och badkar.

KÖK

I anslutning till vardagsrummet finner man våningens hjärta, köket. Med väl tilltagna ytor för både vardag och fest. Köket byggs i modern stil med luckor och utdragslådor i ljusgrå ton. Här finns det gott om förvaring för köksattiraljer, porslin och glas. Bänkar och arbetsytor utrustas med mörka bänkskivor i mattslipad granit som håller högsta kvalitet. Kaklat stänkskydd för minimalt underhåll och lätt rengöring. Köket utrustas med en modern induktionshäll samt varmluftsugn och mikrovågsugn i rostfritt. Ovanför induktionshällen installeras en fläktkåpa i aluminium, inbyggd i överskåpet. Diskhon planlimmas och är i rostfritt stål med kromad blandare. Kyl, frys och diskmaskin är omsorgsfullt utvalda för att hålla hög kvalitet och samtidigt bibehålla en minimal energiförbrukning. Från köket har du även direktaccess till våningens andra stora takterrass.

BADRUM

Vindsvåningen är utrustad med två badrum. Ett på varje våningsplan. Väggarna är helkaklade i blankt vitt kakel med breda liggande kakelplattor. Golvet utrustas med golvvärme och mörk klinkers. Vägghängd toalettstol. Handfat i vitt porslin med blandare i krom. Här finns förvaring i både spegelskåp och underskåp. Duschväggar i glas och eluppvärmd handdukstork i kromat utförande. Badrummet på övervåningen utrustas med badkar som standard. Det nedre badrummet inrymmer även smarta och energisnåla tvättmaskin/torktumlare i bredd med arbetsbänk ovanpå.

MASTER BEDROOM

Intill hallen och den stora klädkammaren ligger våningens ”Master Bedroom”. Här kombineras lugn och harmoni med spännande takvinklar och vrår. Här har du även direktaccess ut till en av våningens takterrasser, med en härlig utsikt över den lummiga innergården. Likt resten av våningen är även sovrummet belagt med en hårdvaxoljad enstavsparkett. Här finns även garderob för förvaring.

ÖVRIGT

Fastigheten byggs med fasader i puts i varierande kulörer med socklar i klinker och takbeklädnad i falsad plåt. I källarplanet finns förutom bil och cykelparkering även barnvagnsrum, fläktrum och förråd. Vissa parkeringsplatser utrustas även med laddstation för el/hybrid-bil. I källaren ligger även bostadsrättsföreningens gemensamma tvättstuga. Samtliga trapphus och hisschakt går hela vägen ner till källarplanet. I husets markplan mot Kung Agnes Väg inrättas ett rymligt miljörum med plats för sophantering och återvinning. Fastigheten uppförs runt en lummig och grönskande liten innergård med utrymme för lek och rekreation. Här kan du njuta av planteringar med buskar, träd och blommor samt en lekplats för stora och små barn. På innergården finns även cykelplatser i cykelställ, under tak.

Vi reserverar oss för att samtliga bilder och visualiseringar är ungefärliga och kan komma att ändras eller skilja sig från färdig byggnation.

DOKUMENT

MATERIALBESKRIVNING

Ladda ner

PLANRITNING VIND

Ladda ner

PLANRITNING LOFT

Ladda ner

ÄR DU INTRESSERAD...

Är du intresserad av denna lägenhet eller någon annan? Eller har du några frågor eller funderingar kring material och tillval? Kontakta oss så hjälper vi dig!